January 20, 2009

Jika Nanti Sudah Tidak Ada Lagi Entri


ITU bermakna dia sudah mati sepenuhnya.

25 comments:

nurainmunderfahn. January 22, 2009 at 8:41 PM  

mati sepenuhnya?
naaahhh. u wil fight to keep on live ya life n makin more poetric entry.

penjenayah.merah.jambu. January 22, 2009 at 8:53 PM  

huih?
takmo aa mati-mati..
huhu..

atienalova January 22, 2009 at 9:33 PM  

hey2!

sumb0dy live bcz of ur p0em.

dun be a murderer.

FarahDiana January 22, 2009 at 9:52 PM  

huh??

ala.... xnk la mcmnie...

sy tau kamo kuat....!!

cuma kamo dh berasa penat...

bukan begitu??

bangkit!!

sume org mahu kamo kuat!!

*kuatkan hati ye..... kami ad dsisi kamo...walaupon kehadiran kami cuma seketika dan mungkin kurang mmberi mkna kepada kamo...

sEr0ja January 22, 2009 at 10:09 PM  

laa..knp nie yang....
keep blogging...
idup mesti di teruskan...=]

TurTl3!! January 22, 2009 at 10:17 PM  

mati sepenuhnya??

"failure is the door of success"

memey January 22, 2009 at 10:24 PM  

.kuatkn smgt tok troskn idop. :]

Miss Izah Mohamed January 22, 2009 at 11:51 PM  

wut happen?

SEDONA January 23, 2009 at 12:53 AM  

thanks for visiting.wanna x-link.

jiwa kaco January 23, 2009 at 7:47 AM  

dulu atan pun fikir nak mati.. siap krusus sama akak coli kat ganu..than fikir kena kita perlu tinggalkan kehidupan yang amat meriah ini.. cancel..tu pasal akak coli aje yg nak terjun bangunan

asna cute January 23, 2009 at 8:29 AM  

Hyee! Thanks sesat at my blog hehe;)

Ish ish awat nak p mati kan blog ker?? dnt laaaa be strong OKey!~

Nice to meet you~

ShE-iS-Me January 23, 2009 at 8:39 AM  

Uiksss sabar2..
setiap yg hidup pasti akan mati
Thanks tersesat n menyinggah kat blog
kite link kamo ya

MiSya January 23, 2009 at 9:09 AM  

hoyooo.....
apa hal ni??

hestyrezyuda January 23, 2009 at 9:13 AM  

aku penah terpk macam ni..
but always...
kalau kamu turuti entri aku ada 2 entri aku luah macam ni..
tapi kamu kena ingat..
betapa perit yang kita lalui.. mungkin tak seperit insan yang lain..
dan Allah tak kan menguji kita kalau itu bukan kemampuan kita..
setiap ujian perlu kesabaran..
kerana itu ada lah kemanisan
apabila kamu telah tenang.. kamu akan tahu apa itu kesusahan.. dan bertapa nikmatnya kehidupan..
so, be strong.. what eva.. who eva will be come..
mmmuuuuahhhhhh.. sayang kamu..

bB sYasYa January 23, 2009 at 10:17 AM  

ble blog sy sudah xde entry,sy juga sudah mati.. ~_~

cIk JanNah January 23, 2009 at 10:21 AM  

wuts up?
wut happen babe?
wakeup babe.
xmao mati2.
keep bloggin
=)

Radiusi Maya Algebra January 23, 2009 at 1:33 PM  

hah??
be strong sis..

Ladybug Yna January 23, 2009 at 2:35 PM  

menakutkan. seems like kamu dah terlalu penat. t8 a rest. rest ur mind. be strong. okey =)

.liyana. | C E R I A | January 23, 2009 at 4:02 PM  

kenapa nk mati ni?
huu.

xmo2.
hidup mesti d teruskan.

AzRi AzyAn January 23, 2009 at 4:28 PM  

thx singgah kt my blog.
^_^

tEddY bLuEbeRRy gUrL January 23, 2009 at 5:11 PM  

cik S90,
jgn cedih2 n give up ek,
i myself sekrg tgh jalani hidUp like hell everyday,
tp kite kna fighting!!

Dhada January 23, 2009 at 7:36 PM  

Makasih ya sudi singgah ke blog aku ;]

♥chentaMAYA™ January 23, 2009 at 8:20 PM  

nape nie?
trus la menulis!
mati sepenuhnya?
means??

eliza January 24, 2009 at 4:05 AM  

hye..jangan cakap macam tu
ramai yang support apa yang kamu buat dan apa yang kamu luahkan

tapi bukan yang satu ni..mati..bukan yang ini.

.ila. January 25, 2009 at 3:19 PM  

hanya jika tuhan yang satu itu mentakdirkan untuk mati,

maka kun fayakunlah
=)

  

Back to TOP